RSS Senaste nytt från habit.se

Om fashionnet.se

Fashionnet.se är Skandinaviens ledande rekryteringssite inom Sko, Mode och Textil med mellan 16-18 000 besökare i veckan. Annonseringen inkluderar alltid www.habit.se i 30 dgr. Vår plattform är välkänd och tydligt nischad, vilket gör att annonseringen ger bra respons och hög kvalitet på ansökningarna.

www.fashionnet.se är en del av modemagasinet Habit, facktidning för modebranschen. Den innehåller nyheter om allt som rör branschen samt bevakar trender och modeströmningar. www.habit.se uppdateras dagligen med branschnyheter som fokuserar på kommande säsonger och trender.

Som enda branschmagasin i Sverige inbegriper bevakningsområdena såväl dam- som herr- och barnmode. Tidningens utgivning täcker även de flesta produktområden bl.a konfektion, underkläder, bad, sport, skor, väskor och accessoarer.

Platsannonsering
På Fashionnet.se kan du enkelt och snabbt lägga ut de tjänster du vill annonsera ut. Kontakta någon av våra säljare så berättar de mer vad de kan erbjuda just ditt företag för att på bästa sätt tillgodose ert behov av nyrekrytering.

Varför skall du lägga ut dina platsannonser på fashionnet.se?
Habit är med sina starka varumärken och mångåriga relationer med den skandinaviska modebranschen en garant för att era platsannonser syns i rätt miljö och mot rätt målgrupp.