RSS Senaste nytt från habit.se

Fotograf med retuschkompetens till Nelly.com

Beskrivning av tjänst

Nelly.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail med en omsättning på 1,3 mdkr (2016) och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Visionen för Nelly.com är att vara nummer ett i Norden för unga, modemedvetna och trendkänsliga kvinnor genom att erbjuda det senaste inom mode. Nelly.com, NLYMan.com och Members.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern. Vi erbjuder dig ett företag med stort driv och en arbetsplats full av energi och engagemang för det vi gör. På Nelly är tempot högt, kommunikationen rak och atmosfären fylld av kreativitet. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Arbetsuppgifter
På Nelly.com sker stor del av vår produktion i egen studio i Borås. Våra produkter stylas och fotas på modell med en frekvens på cirka 200-300 produkter per dag. I vår fotostudio producerar vi regelbundet inspirerande material för våra tre siter Nelly.com, Nlyman.com samt Members.com.

Som fotograf kommer du att ingå i vårt studio team bestående av fotografer, retuschörer och stylister som dagligen arbetar med varierande uppgifter så som fotografering av produkter och modeller samt retusch av våra bilder. Du kommer att förbereda och fotografera produkter inom alla våra kategorier så som skor, accessoarer och kläder på såväl docka som modell. Du kommer även att jobba med retuschering av våra bilder inom samtliga kategorier varför vi gärna ser att du har god erfarenhet av retuschering i Adobe Photoshop. Tjänsten innebär även att vara behjälplig i det dagliga arbetet i produktionen.

Om dig
Vi letar efter dig som tidigare arbetat som fotograf eller som har erfarenhet som fotografassistent och vill ta nästa steg i karriären. Du har goda fotokunskaper samt erfarenhet av retuschering av bilder i Adobe Photoshop. På Nelly är vi idag ett antal fotografer och det finns därför möjlighet att anpassa tjänsten utefter dina tidigare erfarenheter.

För att trivas och prestera i denna roll krävs det att du är kommunikativ och duktig på att arbeta i team med andra. Du planerar dina uppgifter och levererar mot mål. Som person söker du möjligheter till förbättring och kommer med förändringsinitiativ som optimerar arbetet.

Vi värnar om en god arbetsmiljö och vi söker därför dig som tycker om att inspirera, är socialt kompetent och som värnar om dina kollegor runt dig. Vi ser att du trivs med att jobba i ett högt tempo i en öppen och kreativ arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid med placering i Borås med start så fort som möjligt men med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Intresserad?
I din ansökan ser vi gärna att du skickar med någon form av portfolio, personligt brev och CV. Som en del av vår urvalsprocess kan du komma att få göra arbetsprov eller provjobba i vår studio.

Registrera gärna din ansökan snarast möjligt, då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Westlund, Creative Director, anna.westlund@nelly.com Telefon: 0700- 807664. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Sök tjänsten via denna Länk

Företag:
Fashionnet / Nelly.com

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2017/05/Fotograf-med-retuschkompetens-till-Nelly.pdf

Sista ansökningsdag :
2017-06-22

Till hemsidan:
http://www.nelly.com