RSS Senaste nytt från habit.se

Grand Parfymeri söker Produkt och inköpsansvarig

Beskrivning av tjänst

Grand Parfymeri startades som ett familjeägt företag och var under många år Nordens största privata parfymeri! Grand Parfymeri har under åren nominerats flerfaldigt för bland annat Årets Doftavdelning, Årets Butik, Årets Webshop Medium och Bästa satsningen för ökad kundservice. År 2015 förvärvades Grand Parfymeri av Cosmetic Group AS. Idag hittar du oss i Göteborg, Västra Frölunda, Kungsbacka och online.

Som Produkt- och inköpsansvarig är det ditt ansvar att se till att Grand Parfymeri är konkurrenskraftiga såväl online som i butik. Med ett attraktivt sortiment, hög service och tillgänglighet driver du arbetet vidare i en ständigt föränderlig och växande marknad.

Arbetsuppgifter
I rollen ansvarar du för Grand Parfymeris produktsortiment, prissättning och lagerflöden i butik liksom online. Genom analys och trendspaning arbetar du löpande med utvärdering av befintligt produktsortiment och nya varumärken. Du kommer också som en del av marknadsavdelningen ansvara för kampanjer och för att produkterna presenteras på ett korrekt och attraktivt sätt.
* Du ansvarar för sourcing, förhandling, inköp och lageroptimering.
* Ansvarig för att optimera försäljning och lönsamhet genom ett attraktivt produktsortiment.
* Säkerställa lönsamhet i kombination med en attraktiv prissättning.
* Ansvarig för registrering, publicering och presentation av produktsortimentet.
* Produkturval för kampanjer och visual merchandising.
* Ansvarig för kampanjkalkyler och lönsamhetsberäkningar.
* Löpande konkurrensbevakning.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi att du delar Grand Parfymeris passion för skönhetsprodukter. Du strävar efter att ligga i framkant i branschen och arbetar för att säkerställa att Grand Parfymeri är starkt konkurrenskraftiga såväl i butik som online.
* Högskoleutbildning inom marknad, inköp eller liknande.
* Minst 3 års relevant erfarenhet inom marknad- och/eller inköpsområdet.
* God branschkännedom inom kosmetik-, hudvård- och/eller skönhet.
* Erfarenhet av sourcing, inköp och produkthantering.
* Svenska och engelska i tal och skrift.
* Finska i tal och skrift är en meriterande. 

Vi erbjuder

Som Produkt- och inköpsansvarig blir du en viktig del av bolagets fortsatta tillväxt! Du arbetar i en platt organisation där du får en god inblick i hela verksamheten. Grand Parfymeri är en del av den norska koncernen Cosmetic Group AS som även äger Norges största kosmetikkedja, VITA. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor på Grand Parfymeris huvudkontor beläget i Mölndal. Du kommer också få möjlighet att dela erfarenheter och kunskaper med dina norska kollegor inom koncernen.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Express Rekrytering AB. Frågor rörande tjänsten eller processen besvaras av Linda Filipsson, linda.filipsson@express.se. Du söker tjänsten via Express Rekryterings.

Ansök via denna Länk

Företag:
Fashionnet / Grand Parfymeri

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2017/06/Annons-Produkt-och-Inköpsansvarig.pdf

Sista ansökningsdag :
2017-07-13