RSS Senaste nytt från habit.se

 • New Balance till Freeport
  Sportföretaget öppnar butik på Freeport i Kungsbacka i slutet av oktober. Butiken öppnas av distributören Active Sportswear i samarbete med Sellom AB.
 • Gallery läggs ned
  Modemässan Gallery i Forum i Köpenhamn är ett minne blott och till nästa säsong i januari tar nya mässinitiativet Revolver över. Det nya mässinitiativet tar över Visions lokaler, Øksnehallen och Lokomotivværkstedet. – Det behövde hända något nytt på mässfronten i Köpenhamn, det här är början på en ny positiv historia, säger Christian Maibom som tillsammans m […]
 • 26 000 Stockholmare på tillfälliga butiksjobb
  Fler än var tredje Handelsmedlem i Stockholm med tidsbegränsad anställning i handeln, har haft den här anställningsformen i två år eller längre.
 • Marant i Köpenhamn
  Förra veckan öppnade en butik för franska varumärket Isabel Marant i Köpenhamn. Butiken är den första i Skandinavien för varumärket och drivs av en partner.
 • Bing med butik
  Modeentreprenören och bloggaren Anine Bing har öppnat egen butik i Los Angeles. Varumärket säljs också via återförsäljare och webbutiker.
 • Åhléns designsamarbetar
  Varuhuskedjan inleder designsamarbete med designduon Bernadotte & Kylberg. Samarbetet ska löpa på två år.
 • Hockey och under
  Henrik Lundqvist, till vardags målvakt i New York Rangers, har inlett ett samarbete med underklädesvarumärket Bread & Boxers.
 • Blåkläder med ny vd
  Han tar över vd-posten hos arbetsklädesföretaget Blåkläder och ersätter Jan Wallberg, som dock sitter kvar i företagets styrelse.
 • Modebutik till Gottsunda
  Första butiken utanför Stockholm för Pop-Up Store öppnar i Uppsala.
 • Ny chef hos Steen & Ström
  Fastighetsägaren Steen & Ström har en ny tillförordnad landschef. Han har rekryterats internt. Fastighetsägaren har även en ny vice vd.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com