RSS Senaste nytt från habit.se

 • Kappahl till Värmdö
  Nu öppnar Kappahl en 900 kvadratmeter stor butik på Värmdö utanför Stockholm. Butiken är inredd enligt nytt koncept och har ett sortiment för dam, herr och barn.
 • Konkurs för Team sportia i Västerås
  Team sportia i Västerås, som tidigare avvecklat två av tre butiker och gått in i en företagsrekonstruktion, har nu försatts i konkurs.
 • 22 nya butiker i Kungens Kurva
  I morgon torsdag inviger Ikano Retail Centres ett nytt köpcentrum i Kungens Kurva. Och det handlar om en första etapp då det planeras för ytterligare 40 000 kvadratmeter handelsyta i området.
 • Ralph Lauren till Täby
  Den fjärde butiken i Sverige för konceptet Denim & Supply Ralph Lauren öppnar i Täby Centrum utanför Stockholm i slutet maj.
 • Exklusivt Vagabond
  Vagabond har plockat fram en ytterst begränsad kollektion med två skomodeller som är designade och producerade vid huvudkontoret i Varberg. Skorna säljs exklusivt i en butik i Stockholm.
 • Från Adidas till Gant
  Den 1 augusti tillträder han som ny vd för Gant. Han kommer närmast från Adidas Group där han varit vd för sportföretaget i Nordamerika och ersätter Dirk-Jan Stoppelenburg som lämnade Gant vid årsskiftet.
 • Stockholm Skohus bygger ut
  Tredje utbyggnaden på fem år blir det för Stockholm Skohus som växer så det knakar och välkomnar ett gäng nya tunga skoaktörer i augusti.
 • Nya pengar till handelsforskning
  Forskarna har börjat intressera sig för hur digitaliseringen förändrar villkoren för handeln. Fem nya projekt får forskningsanslag från handelns utvecklingsråd.
 • Lindex medarbetare modellar
  I våras sökte modekedjan modeller bland de egna medarbetarna och nu har fem valts ut.
 • Benetton med ny vd
  Det italienska modebolaget byter vd och förbereder indelning av företaget i tre seprata bolag som dock samtliga kontrolleras av familjen Benetton.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com