RSS Senaste nytt från habit.se

 • Brixtol för Asos
  På tre år har svenska modevarumärket Brixtol sexdubblat omsättningen. Nu lanserar modeföretaget en variant på en storsäljande jacka exklusivt för e-modejätten Asos.
 • Eksempel på nytt sätt
  Danska modevarumärket Eksempel återuppstår och ska säljas vid särskilda event direkt till kund.
 • Seglingsföretag satsar med butik
  Flaggskeppsbutiken på Hamngatan i Stockholm blir startskottet för svenska seglingsmärket Sail Racings butikssatsning. Nu vill Billdalsföretaget öppna fler fysiska butiker, i kombination med den egna näthandeln.
 • Stipendier från Agenturföretagen
  Olivia Norström, Branded Clothes, och Anette Stillner, Nordiska Ullmärken, är Agenturföretagens stipendiater 2014.
 • Tommy Hilfiger till Göteborg
  I slutet av november öppnar en butik för Tommy Hilfiger på Avenyn I Göteborg. Butiken drivs av en franchisepartner och blir den trettonde i Norden.
 • Fabrikskollaps i Kambodja
  Minst åtta textilarbetare skadades i en fabrikskollaps i Kambodja i veckan. Tisdagens händelse väcker minnen om de senaste årens fabrikskollapser i bland annat Kambodja och Bangladesh då ett stort antal textilarbetare omkommit.
 • God slutspurt för RNB
  Modekoncernen ökade försäljningen under fjärde kvartalet och förra årets rörelseförlust vändes till vinst för helåret. Men det är fortsatt tufft för Polarn O. Pyret i Norge och Holland och vändningsarbetet för Brothers är ännu inte i hamn.
 • Kemikalier i t-shirts
  I Råd & Röns test av femton t-shirts med tryck fanns ftalater i fyra av dem och i sex fanns alternativa mjukgörare. Mest kemikalier återfanns i en tröja från Hollister men även i t-shirts från Monki och Rip Curl upptäcktes ftalaten DEHP.
 • Nordea går in i IC Group
  Den danska klädkoncernen, tidigare IC Companys, får en ny majoritetsägare.
 • Malene Birger tar nytt butiksgrepp
  Det danska varumärket tar nu fram ett nytt butikskoncept. Först ut blir butiken i Köpenhamn.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com