RSS Senaste nytt från habit.se

 • Samarbetskollektion för Granit
  Nästa vecka lanserar heminredningskedjan en samarbetskollektion som bland annat innehåller barnkläder. Kollektion är ritad av en välkänd Göteborgbaserad formgivare och bloggare.
 • Kedjan läggs ned
  NA-KD:s förvärv av Rut & Circle innebär slutet för kedjan. Den enda butik som drivs vidare av den nya ägaren är flaggskeppet i Nordstan i Göteborg (bilden).
 • Uppåt för svensk franchise
  I år beräknas de svenska franchiseföretagen omsätta 245 miljarder kronor. Deras framtidstro är fortsatt positiv, och till och med starkare än vid samma tidpunkt förra året.
 • Modeföretag segrade i Gaselltävling
  Happydress AB kammade hem segern som Uppsala Läns snabbast växande företag i tidningen Dagens Industris Gaselltävling.
 • Nytt nummer av Habit
  Hur står sig egentligen den nya shoppingdestinationen Mall of Scandinavia? Habit har låtit branschexperter betygsätta köpcentrumet. Vad krävs för att bli tvåfaldig vinnare under Habit Modegalan? Tiger of Sweden berättar om framgångsreceptet. Dessutom: Framtidens e-handelsleveranser och nedslag bland Europas populära modemässor.
 • Vanhatapio: Nu blir Rut & Circle globalt
  Habit har pratat med Jarno Vanhatapio om köpet av Rut & Circle. Förvärvet är inte det sista. Fler uppköp är att vänta, berättar han för tidningen.
 • Det startade 2007 …
  UR AKTIVET … eller egentligen långt innan dess. Läs historien om Rut & Circle och dess vd Caroline Hjelte.
 • Nelly-grundare förvärvar Rut & Circle
  Familjen Hjelte, majoritetsägare i Rut & Circle, säljer sitt företag och lågpriskoncept till bolaget NA-KD som drivs av Jarno Vanhatapio.
 • Han är Stadiums nya vd
  JOBB & KARRIÄR Sportkedjan rekryterar inom grundarfamiljen.
 • Hon går till Björn Borg
  Habit kan avslöja att Helly Hansen tappar sin design- och utvecklingschef, Mija Nideborn.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com