RSS Senaste nytt från habit.se

 • Rut&Circle får draghjälp
  Sedan i höstas medverkar klädkedjan i mentorsprogrammet Prins Daniels Fellowship. Nu har en av mentorerna kopplade till programmet också gått in som delägare i Rut&Circle.
 • Asos satsar tyskt
  I juli öppnar e-handlaren  Asos nytt lager i Tyskland för att kunna serva kunderna med snabbare leverans. Marknaden är e-handlarens snabbast växande och efter kontor, redaktion och pr-funktioner i Berlin satsar nu e-handlaren med lager som det tar över från konkurrenten Zalando.
 • Ung design i Kungens Kurva
  Butikskonceptet Pop Up Place lanserar Mods shop i Ikanos nya shoppingscenter i Kungens Kurva utanför Stockholm som öppnar till veckan. Unik design och små upplagor är grundidén bakom konceptet.
 • Woolmark kan prisa danskt
  Designerna Asger Juel Larsen och Anne Sofie Madsen är båda nominerade till internationella Woolmark Prize.
 • Mary Katrantzou för Adidas
  Den brittiska designern har ritat en kollektion för Adidas Originals som lanseras i höst.
 • Glitter med nytt butikskoncept
  Accessoar- och smyckeskedjan uppdaterar butikskonceptet. Första butiken med ny inredning öppnar i köpcentrumet Kringlan i Södertälje i slutet av maj.
 • Soulland kan få webbpris
  Det danska modeföretaget Soulland har nominerats till The Webby Awards och konkurrerar med bland andra Mr Porter och Into the Gloss om priset.
 • Banana Republic rekryterar
  Gap-ägda amerikanska kedjan har ny kreativ chef i Marissa Webb vars bolag modekoncernen också köpt in sig i.
 • Lexington nominerat till exportpris
  Mode- och inredningsföretaget Lexington Company AB är ett av fem nominerade företag till Business Swedens pris Stora Exportpriset 2014 som delas ut i Stockholm i början av maj. Om ett par veckor öppnar företaget tredje butiken i USA.
 • Butiksägare i protest
  Ett femtiotal butiksägare i centrala Gävle höll på måndagen en manifestation utanför Rådhuset i protest mot bilfri innerstad och tufft butiksklimat.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com