RSS Senaste nytt från habit.se

 • Glad sommar!
  Habit gör sommaruppehåll i nyhetsrapporteringen. Vi är tillbaka med dagliga branschnyheter den 4:e augusti. Men du behöver inte tåla dig till dess, redan den 28 juli släpps Habits fullmatade mässnummer. Vi bjuder på en första titt på herrmodet för våren 2015, med rapporter från Pitti Uomo i Florens och Londons och Paris herrmodeveckor. Dessutom får du en gru […]
 • Starkare klädhandel i maj
  Försäljningen i klädhandeln ökade i maj medan skoförsäljningen backade under månaden enligt Detaljhandelsindex från SCB och HUI. Sporthandel var en av delbranscherna med starkast utveckling under månaden. Det är sällanköpsvaruhandeln som driver tillväxten med starkare utveckling än dagligvaruhandeln nu.
 • Ledningsförändringar för VRG
  Acessoar- och skokoncernens vd Susanne Börjesson lämnar bolaget efter sommaren och det gör även styrelseordförande Mats Persson. Istället föreslås Stadiums grundare Ulf Eklöf till ordförandeposten i bolaget som också planerar nyemission för att kunna göra omfattande satsningar i butiksnätet.
 • VRG tar in mer pengar
  För att stärka bolagets finansiella ställning och omfattande satsningar i butiksnätet föreslås en nyemission som garanteras av bland annat bolagets största ägare Varenne.
 • Svagt kvartal för VRG
  Försäljningen i jämförbara butiker sjönk och resultatet vände från plus till minus för Venue retail group under tredje kvartalet.
 • Bättre än väntat för Kappahl
  Rörelseresultatet blev bättre än vad analytikerna hade väntat för Kappahls tredje kvartal.
 • Paul Frankenius gör sorti från Kappahl
  Paul Frankenius lämnar styrelsen i Kappahl för att i stället ta plats i Gina Tricots styrelse. Det bekräftar han för Habit.
 • Tufft för Kappahl i Finland
  Modekedjan Kappahl jobbar hårt mot den tuffa marknaden i Finland. Bättre går det i Sverige och Norge.
 • Minskad omsättning för RNB
  Modekoncernens försäljning minskade något under det tredje kvartalet.
 • Genombrott för återvinningsbara kläder
  Nu är det möjligt att skapa ett kretslopp av textila fibrer. Återvinningen innebär att fibrerna har vandrat genom den textila produktionskedjan på nytt för att sedan användas i tillverkning av nya textilier. 

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com