RSS Senaste nytt från habit.se

 • Stort barnvarumärke flyttar in på Åhléns
  Om en knapp månad öppnar Åhléns city i Stockholm sin nya barnavdelning på våning fyra. Habit kan redan nu avslöja några av barnklädesaktörerna som öppnar. 
 • Market i nya händer
  Icagruppen säljer Forma Publishing Group, som bland annat ger ut Icakuriren och Hus & Hem, till danska Egmont. Branschtidningarna Icanyheter och Market köps av Icahandlarnas förbund.
 • Bättre resultat med omstrukturererat Wesc
  Med omstruktureringen av Wesc förväntar sig modeföretaget fortsatt resultatförbättring även det kommande halvåret.
 • Wesc ökade omsättningen
  Ökad omsättning och mindre förlust rapporterar Wesc första halvåret. 
 • Fler besökte smyckesmässa
  Copenhagen Jewellery & Watch Show märker av ett ökat intresse för accessoarer.
 • Ellos ger ut tidning
  Ett redaktionellt magasin med mode, inredning och livvstil. Tidningen ersätter katalogen när distanshandelsbolaget i stället vill bli e-handlare.
 • Vagabond satsar i Italien
  Med en ny distributör och ett showroom i Milano väntar expansion i Italien för Vagabond. 
 • Så mycket omsatte handeln 2013
  Under förra året ökade omsättningen i detaljhandeln med 2 procent. Här ökade konsumtionen mest.
 • Boomerangs vd kliver av
  Roger Kylberg lämnar Boomerang och går till fastighetsägaren AMF Fastigheter där han särskilt ska ägna sig åt utvecklingen av handelsplatsen Mood och närliggande kvarter.
 • Dansk guldknapp
  Även i Danmark har modepriset Guldknappen delats ut. Där har 16 000 läsare fått säga sitt och då kammade Custommade hem priset.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com