RSS Senaste nytt från habit.se

 • Sommarhett modesälj
  I juni fick modehandeln en riktig skjuts uppåt. Både försäljningen av kläder och skor ökade rejält.
 • Kappahls vd får lämna
  Johan Åberg lämnar vd-stolen på Kappahl med omedelbar verkan.
 • Glad sommar!
  Habit gör sommaruppehåll i nyhetsrapporteringen. Vi är tillbaka med dagliga branschnyheter den 3:e augusti. Men du behöver inte tåla dig till dess, redan den 28 juli släpps Habits fullmatade mässnummer. Vi bjuder på en första titt på herrmodet för våren 2016 med rapport från modeveckan i London. Dessutom får du en grundlig genomgång av det […]
 • Försäljningsökning för H&M
  Trots kallt vårväder ökade koncernen försäljningen för samtliga varumärken. Det framgår av rapporten för årets första halvår och andra kvartalet.  Försäljningen hittills i juni har ökat med 14 procent. Indien och Sydafrika blir nya marknader i höst.
 • Lindex in på ny marknad
  Habit Entreprenörsveckan i Båstad. Under Habits seminarium Modebranschens företagsledare och entreprenörer berättar Lindex vd Ingvar Larsson vilket som blir nästa europeiska land för kedjan och ytterligare en butiksöppning i en världsmetropol.
 • Norrmän flygs till Ullared
  Nu satsar Gekås i Ullared på norrmännen och startar flyg från Stavanger i höst.
 • Bestseller storsatsar i Australien
  Danska modekoncernen Bestseller gör en supersatsning i Australien och ska öppna 50 shop-in-shop inom loppet av fyra veckor för Jack & Jones.
 • Mode poppis i mobilen
  Svensken tycker om att använda mobilen i e-handeln och ligger i världstoppen inom mobila transaktioner, enligt en ny rapport. Särskilt mode är poppis i mobilen.
 • Mässa byter lokal
  I månadsskiftet januari och februari återfinns mässan The Gallery Düsseldorf i nygamla lokaler.
 • Roxette tonsätter Kappahl
  Modekedjans kampanjer ska i höst ackompanjeras av en nygjord version av en av Roxettes globala listhitar.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com