RSS Senaste nytt från habit.se

 • H&M öppnade i Filippinerna
  I fredags var det premiär för klädkedjans stora butik i huvudstaden Manila.  
 • Breddar sig med barnkläder
  Snickers Workwear vänder sig inte längre enbart till vuxna. Nu lanseras en kollektion av arbetskläder för barn. 
 • Miljonkupp mot lager
  Jackor har stulits för ett värde av 1,3 miljoner kronor i ett lager i Högsbo.
 • Velour i nytt skosamarbete
  Göteborgsbaserade Velour by Nostalgia lanserar ett skosamarbete med Sperry Top-Sider som mynnat ut i en klassisk sneaker som tål höstväder.
 • Nya importregler från årsskiftet
  Från och med den 1 januari nästa år ska företag som importerar varor redovisa och betala moms på import direkt till Skatteverket, i stället för som i dag till Tullverket.
 • Hon är ny vd för Boomerang
  Hon tar över efter Roger Kylberg som lämnade modebolaget tidigare i höst. Precis som nya majoritetsägaren Lennart Björk har hon ett förflutet hos Gant.
 • Ägarskifte på Boomerang
  Modebolagets styrelseordförande Lennart Björk har köpt ut grundarna och förvärvat 60 procent av Boomerang. Nu talas om börsnotering av det förlusttyngda modebolaget.
 • Han tar plats hos Sätila
  Tidigare vd för Haglöfs tar plats som styrelseledamot i Sätila of Sweden.
 • Fler citybutiker för Calzedonia
  På ett drygt år har italienska strump- och badjätten etablerat sig i Stockholmsregionen. Nu öppnar butik nummer fyra i Fältöversten och till våren öppnas en butik på Drottninggatan.
 • Denimtävling
  Den 29 oktober äger Global Denim Awards rum i Amsterdam. Visning och prisutdelning sker under Amsterdamupplagan av Kingpin.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com