RSS Senaste nytt från habit.se

 • Zalando levererar paket i automat
  Företaget testar ett nytt sätt att leverera paket till sina nordiska kunder. 
 • Fortsatt nedåt för WeSC
  WeSC fortsätter att tappa omsättning, enligt dagens kvartalsrapport. 
 • Mexx satsar i hemstaden
  Nederländska Mexx öppnade i går, torsdag, en ny konceptbutik i Amsterdam.
 • Nya toppar för Gaps koncept
  Gaps försäljning dalade något under tredje kvartalet. Samtidigt meddelar bolaget förändringar i ledningen.
 • Junkyard poppar upp hos Örjan
  E-handlaren dyker under december månad upp i Skanstull i Stockholm och Från A till Ö.
 • Fler visstidsanställda
  Den tidsbegränsade anställningsformen, visstidsanställning, når nya toppnoteringar. Det framgår av en ny rapport från LO.
 • Nu rullar Kappahl ut nya butikskonceptet
  Efter Oslo som var först ut i maj har modekedjan fortsatt att inreda butikerna enligt det nya konceptet. I dag, torsdag, öppnar butiken på Avenyn Göteborg med ett helt nytt utseende och nästa på tur står butiken på Frölunda Torg nästa vecka.
 • Hansen & Jacob i damsatsning
  I höstas lanserades en mindre damkollektion i tio butiker i Norge och Sverige. Lanseringen föll väl ut och nu gör företaget en utökad satsning till våren med fler plagg och även skor i damsortimentet.
 • Ny webbutik för Hollywood
  I maj köpte streetwearföretaget Caliroots butikskonceptet Hollywood. I dag, torsdag, öppnar en ny webbutik för Hollywood som ett led i integrera butikskonceptet i Caliroots. De fyra fysiska butikerna för Hollywood ska dock finnas kvar och även fortsatt se ut som tidigare.
 • Me & I byter vd
  Barn- och damklädesföretaget har en ny vd med ambitionen att dubbla omsättningen genom ökade satsningar på nya marknader. Bolaget omsätter i dag 240 miljoner kronor via framförallt hemförsäljning i fem länder.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com