RSS Senaste nytt från habit.se

 • Svenska strumpor i Berlin
  Happy Socks gör ett tillfälligt nedslag i Berlin.
 • Bangladesh-avtal för Intersport
  Intersport ansluter sig till det internationella säkerhetsinitiativet för förbättrad arbetsmiljö i Bangladesh, uppger Handelsnytt. 
 • Svensk blir vd på Aldo
  Patrik Frisk lämnar Timberland för att leda kanadensisk skokedja.
 • Jämställdhetspris till Stefan Persson
  H&M och styrelseordförande Stefan Persson hyllas och prisas av FN, United Nations Association of New York, UNA-NY, för koncernens jämställdhetsarbete och för att bland annat ha ökat inflytande och arbetstillfällen för kvinnor. På onsdagen tilldelades Stefan Persson priset ”Humanitarians of the Year” vid en gala i New York.
 • ”Sluta prata om hållbarhet”
  Därför hoppas Gina Tricots hållbarhetschef Marcus Bergman att diskussionerna breddas på Habit Produktionsdagen. 
 • Coop överens med Converse
  Efter en tvist om försäljning av Converseskor hos Coop har nu en förlikning nåtts. Coop och leverantören L&P Nierenburg betalar nu ersättning.
 • Puma drar ned
  Puma Nordic varslar lageranställd personal i Helsingborg. Hur många som får gå är i nuläget oklart då fackliga förhandlingar inte är genomförda.
 • Back nominerad igen
  Ann-Sofie Back är en av de nominerade bidragen i årets upplaga av Design S. Hon nomineras för sin höstkollektion. I dagarna öppnar en utställning på Röhsska museet i Göteborg av och med modedesignern då hon också är årets mottagare av Torsten och Wanja Söderbergs pris.
 • Nya handelsytor i Kållered
  Ett nytt shoppingcentrum kan bli verklighet i Kållered köpstad.
 • Indisk textilindustri under lupp
  En ny rapport kastar ljuset på undermåliga och slavlika arbetsförhållanden i textilindustrin i södra Indien.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com