RSS Senaste nytt från habit.se

 • Svensk satsning i Paris
  Mässa, visning eller showroom? Maska är ett av varumärkena som väljer showroom under den pågående dammodeveckan i Paris.
 • Denimvarumärke med hojkolletion
  Dr Denim lanserar en kollektion som har tagits fram i samarbete med ett australiskt mc-gäng,The Throttle Dolls. Ett motorcykelgäng som har skapat en plattform för välgörenhet i hemlandet och som arbetar för jämställdhet bortom trötta stereotyper.
 • Marimekko visar i Paris
  I  helgen gör det finska mode- och inredningsföretaget debut på modeveckan i Paris. Visningen äger rum på Palais de Tokyo.
 • The White Briefs till OC
  The White Briefs lanserar i dagarna höstkollektionen och ett fortsatt samarbete med stilikonen Nick Wooster. Därtill öppnar varumärket tillfällig yta på Opening Ceremony i höst.
 • För levnadslöner i Kambodja
  Organisationer är överens om föreslå en summa för minimilön för textilarbetare i Kambodja. Därtill har ett nytt initiativ mellan fack och globala kedjor som H&M, Primark och Inditex slutits för att föra diskussioner och verka till att nå levnadslöner i landet.
 • Färre konkurser
  Det totala antalet företagskonkurser minskade rejält i september i år. För handel är dock konkursminskningen marginell.
 • Helsingfors för Odd Molly
  Modeföretaget har öppnat första butiken i Finland i Helsingfors.
 • Vd lämnar Tärnsjö Garveri
  Axel Bodén avgår som vd av privata skäl men kommer fortsatt att sitta i styrelsen.
 • Gant tappar sin kreative chef
  Efter tio år lämnar Christopher Bastin bolaget.
 • Hon ska leda Habit Modegalan
  Sveriges rappaste programledare och manusförfattare är årets konferencier under Habit Modegalan. Hon beskriver sin relation till mode som ”en stormig kärleksaffär”.

Köpmän/butiksägare sökes till RUT&CIRCLE

Beskrivning av tjänst

RUT&CIRCLE är ett snabbt växande svenskt varumärke som representerar de senaste modetrenderna under mottot ”Fashion you afford to love”.

RUT&CIRCLE grundades 2007 och är idag representerat med konceptbutiker och ca 300 återförsäljare runt om i Skandinavien och Europa.
Nu söker vi köpmän med fullt ansvar för en eller flera egna butiker. Att bli köpman tillsammans med RUT&CIRCLE innebär att vi blir nära samarbets- partners som bygger på ömsesidig lojalitet.Du får tillgång till ett nyckelfärdigt koncept och till hjälp har du en modern organisation som hjälper dig med allt från inköp till marknadsföring med planerade kampanjer och aktiviteter.

Är du ekonomiskt stabil, affärsmässig, har ett intresse och en känsla för mode, tveka inte att kontakta Anna Cramér på anna.cramer@rutandcircle.com Mer information hittar du på: www.rutandcircle.com/kontakt

Företag:
RUT&CIRCLE

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2013/01/RutCircle_habit_1.3.pdf

Sista ansökningsdag :
2013-01-31

Till hemsidan:
http://www.rutandcircle.com