RSS Senaste nytt från habit.se

Nelly.com söker Business Controller till inköpsavdelningen

Beskrivning av tjänst

Vill du arbeta i en miljö med stora möjligheter att påverka och driva utvecklingen framåt? Vi söker en Business Controller till inköpsavdelningen som har passion för att skapa resultat och samtidigt har ett starkt öga för vår kund.

Om oss
Nelly.com är en ledande aktör inom Online Fashion Retail och är verksamma på över 14 marknader med störst fokus på Norden. Nelly.com har idag ett utbud på över 700 välkända varumärken samt våra egna unika NLY Brands. Målet för Nelly.com är att bli nummer ett i Norden för modemedvetna, ungdomliga och trendiga kvinnor genom att erbjuda det senaste inom mode.

Vi erbjuder en arbetsplats full av energi med passion för det vi gör. Vi är ett entreprenörsdrivet företag. Därför letar vi efter dig som är kreativ, nyfiken och gillar utmaningar. På Nelly är tempot högt och vi tillämpar snabba beslutsvägar. Kommunikationen är rak, snabb och enkel vilket ställer krav på att du är prestigelös och flexibel. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Nelly.com och NLYMan.com är en del av Qliro Group AB som är Nordens ledande e-handelskoncern med en bred produktportfölj inom mode (Nelly.com, NLYMan.com), underhållning (CDON.com) och Sport och Hälsa (Gymgrossisten.com, BodyStore.com).

Arbetsuppgifter
Som Business Controller arbetar du tillsammans med inköpsteamet för att skapa resultat för ditt affärsområde. Som en informell ledare för teamet arbetar du nära Category Manager och inköpare, och ansvarar för att ta fram analyser och rapporter som används som beslutsunderlag. Du har även ett nära samarbete med avdelningarna försäljning, marknad och operations.
Du är ett stöd i sortimentsplaneringen där du driver frågor som priser, volymer, marginaler och lagernivåer utifrån ett resultatfokuserat och analytiskt perspektiv. Genom att löpande följa upp försäljningen utifrån uppsatta mål och KPI:er tar du action för att optimera resultaten framåt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Borås och du är välkommen att börja omgående (självklart tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid).

Vem är du?
Du är en resultatfokuserad och action-orienterad person med ett sinne för affärer. Du triggas av analys, har förmågan att omvända analysen till handling och kan på ett tydligt sätt förmedla ut denna till inköpsteamen. Du är en teamspelare som på ett pedagogiskt sätt stöttar och är ett bollplank till kollegorna. Med en entreprenörsanda drivs du av att ständigt förbättra hur vi arbetar genom att finslipa processer, verktyg och rutiner.

Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är självständig, strukturerad och engagerad. Du gillar att vara där det händer, vågar utmana och litar till din magkänsla.

Ett krav för tjänsten är att du har en akademisk utbildning inom ekonomi samt att du har arbetat ett par år i en motsvarande roll. Du bör ha mycket goda/avancerade kunskaper i Excel.

Intresserad?
Registrera gärna din ansökan snarast möjligt då vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Björkman, Purchase Controller Manager, anna.bjorkman@nelly.com. Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vänligen ansök via denna Länk

Företag:
Fashionnet/ Nelly.com

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2017/09/Business-Controller-purchase-002.pdf

Sista ansökningsdag :
2017-10-06