RSS Senaste nytt från habit.se

Nu söker vi en driven Butikschef till Johnells i Kungens Kurva

Beskrivning av tjänst

Vi strävar nu mot nya mål och söker dig som vill vara med om en spännande resa med en butik under utveckling.

Som BC hos Johnells ansvarar du för den övergripande driften av butiken, att försäljningsmålen nås, att butiken håller given standard, Du följer upp nyckeltal, uppmärksammar negativa trender och föreslår förbättringar. Du leder, informerar och inspirerar dina medarbetare.

Du förstår värdet av genuint kundbemötande och brinner för service, du coachar ditt team att överträffa kundens förväntningar.

I dina arbetsuppgifter ingår även bemanning, schemaläggning (vi arbetar i Quinyx) och administration kring varuleverenser och fakturor.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och effektiv. Du har lätt för att kommunicera med andra människor, vare sig det är med kunder, medarbetare eller leverantörer, och du trivs i en roll där du har fullt ansvar för butikens kunder.
Du har dokumenterad erfarenhet av butikschefsarbete. Du har även vana av rekrytering, upplärning och utvecklingssamtal.

Johnells erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i en växande koncern, tjänsten är heltid tillsvidareanställning med tillträde så fort som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan till kungenskurva@johnells.se

Om Johnells
Johnells är en Sveriges äldsta och bäst etablerade multibrand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl. På Johnells jobbar vi oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som vi värnar traditioner, kvalitéer och klassiska snitt. Johnells etablerades 1893 och har idag 10 butiker i Mellansverige. Sedan 2012 säljer vi samma starka varumärken även via webben.

Ansök via denna Länk

Företag:
Fashionnet / Johnells

Se annonsen:
http://fashionnet.se/wp-content/files/2017/09/BC-Kungens-Kurva.pdf

Sista ansökningsdag :
2017-10-13