RSS Senaste nytt från habit.se

Sales representive till Kari Traa

Beskrivning av tjänst

Kari Traa är det ledande och snabbast växande ”women only” varumärket inom sport idag. Vi söker nu dig som är sportig, levnadsglad, trendmedveten och som brinner för försäljning till vårt svenska team. Ditt arbete kommer vara en viktig del i att stärka varumärket Kari Traa ytterligare på den svenska marknaden.

Om företaget
Nordic Active Brands är en del av Active Brands koncernen där flertalet varumärken ingår med kontor i Europa, Asien och Nord Amerika. Bolaget växer starkt i Sverige och behöver nu förstärkning. Det svenska säljkontoret ligger i Göteborg där du blir en del av ett ambitiöst och glatt gäng med god sammanhållning. Kari Traa är ett drivande och engagerat varumärke för tjejer med en aktiv livsstil.

Arbetsuppgifter
I rollen som Sales Representative kommer du arbeta självständigt med framförallt befintliga kunder. Bland våra kunder finns några av landets största aktörer inom sport och mode. Tjänsten ger utrymme för kreativa arbetsmetoder och frihet under ansvar. Du kommer representera varumärket Kari Traa och i huvudsak besöka befintliga kunder men även delta vid mässor och events. Våra kunder finns över hela landet så du får möjlighet till både dagresor samt övernattningsresor.
Tjänsten innefattar även att etablera underlag för budgets samt se till att kunderna har aktuellt och påfyllt sortiment i butik. Vidare består dina arbetsuppgifter av att marknadsföra varumärket samt guida våra kunder så de har underlag för att kunna framhäva produkterna på bästa sätt i sina butiker.

Din profil
Vi söker dig som identifierar sig med varumärket Kari Traa och kan vara ansiktet utåt för varumärket. Vidare är du engagerad, resultatinriktad och trivs i en miljö med högt tempo. För att trivas i denna roll tycker du om att träffa nya människor, vara ute på fältet och har lätt för att skapa relationer. Du lockas av försäljning, skapa business och trivs i en representativ roll. Vi ser gärna att du har en aktiv livsstil och kommer lägga stor vikt på personlighet samt engagemang i rekryteringen.

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning, marknadsföring eller liknande är meriterande.
* Erfarenhet inom sport- eller modebranschen
* Erfarenhet inom försäljning är meriterande
* B-körkort
* Talar och skriver obehindrat på svenska, samt goda kunskaper i engelska
* Datorvana, Office-paketet

Övrig information
Placeringsort: Göteborg
Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse, dock senast november
Resor: Dagsresor och övernattningsresor
Urval: Intervjuer och urval sker löpande

Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor om tjänsten kontakta Hanna Lakander – hanna.lakander@activebrands.com

 

Ansök genom att sända din ansökan till jobb@karitraa.com

Företag:
Fashionnet / Kari Traa

Sista ansökningsdag :
2017-09-18