RSS Senaste nytt från habit.se

Säljare till välkända varumärken med erfarenhet av butiksförsäljning

Beskrivning av tjänst

Vi söker två stycken säljare med erfarenhet av butiksförsäljning. Det har visat sig att våra bästa säljare kommer just ifrån butiksledet. Viljan att hjälpa kunder och vanan att hantera människor har haft stor delaktighet i deras framgång.

Vårt företag har funnits sedan 1994 och är specialister på annonsförsäljning till företag. Vi arbetar med uppdragsförsäljning vilket innebär att företag lägger ut sin försäljning till oss. Vi sköter flera av Egmont publishing varumärken såsom auto motor & sport, Båtnytt, Kalle Anka, Husvagn & Camping samt många fler. Andra uppdragsgivare till oss är Svenska Jägareförbundet, Svenska Ridsportförbundet och många andra välkända företag och organisationer.

Du hittar mer om vårt företag på www.sb-media.se

En säljare hos oss sköter försäljningen på en eller flera varumärken som omfattar både tidning och webbsida och där säljaren blir specialist på sitt område. I huvudsak bedrivs arbetet via telefon men även en del besök blir aktuellt.

Tjänsten är heltid med arbetstid vardagar kl.8-17. Vi erbjuder fast lön samt provision på allt som säljs. Den 1 oktober flyttar vi till nya och fina lokaler på Birger Jarlsgatan 110.

Vi vill ha din ansökan 15 september.

Ansökan skickas till lars@sb-media.se

Företag:
Fashionnet / Swartling & Bergström

Sista ansökningsdag :
2017-09-15