Om Fashionnet

Fashionnet.se är nordens största rekryteringssajt inom Sko, Mode och Textil med mellan 16-18 000 besökare i veckan. Annonsering inkluderar alltid Habit.se i 30 dagar och vårt nyhetsbrev som skickas 2 gånger i veckan. Vår plattform är välkänd och tydligt nischad, vilket gör att annonseringen ger bra respons och hög kvalitet på ansökningarna.

Fashionnet.se är en del av modemagasinet Habit, en facktidning för modebranschen. Den innehåller nyheter om allt som rör branschen samt bevakar trender och modeströmningar. Habit.se uppdateras dagligen med branschnyheter som fokuserar på kommande säsonger och trender.

Som enda branschmagasin i Sverige inbegriper bevakningsområdena såväl dam- som herr- och barnmode. Tidningens utgivning täcker även de flesta produktområden bl.a konfektion, underkläder, bad, sport, skor, väskor och accessoarer.

Platsannonsering

På Fashionnet.se kan du enkelt och snabbt lägga ut de tjänster du vill annonsera ut. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt kandidat till ert företag.

Varför skall du lägga ut dina platsannonser på Fashionnet.se?

Habit är med sina starka varumärken och mångåriga relationer med den skandinaviska modebranschen en garant för att era platsannonser syns i rätt miljö och mot rätt målgrupp.

Adress

Nordiske Medier Stockholm AB
Sundbybergsvägen 1
171 73 Solna
Telefon 08-670 41 00

E-post info@nordiskemedier.se
Org.nr: 556259-1197